Over TIB &Partners

Gemotiveerde mensen, betere resultaten
TIB &Partners werkt vanuit een sterk verbonden en professionele kern samen met haar opdrachtgevers (individuen, teams en organisaties) om concrete resultaten te behalen en te verbeteren. Wij stellen TIB &Partners door inzicht te geven in het eigen onderscheidend vermogen, dit optimaal te leren benutten en tevens in te zetten. Op deze wijze zijn wij succesvol in het werven, selecteren, inzetten en ontwikkelen van mensen. Onze focus ligt hierbij op senior posities, variërend van specialisten en managers tot en met directieleden en leden van de Raad van Bestuur.

Waarin onderscheiden wij ons van anderen?
Als gespecialiseerd search-, interim-, assessment- en coachingsbureau onderscheiden wij ons in onze aanpak door uit te gaan van hetgeen mensen van binnenuit drijft, om vanuit die kern te werven, selecteren en begeleiden en zo, voor mens en organisatie tot het meest duurzame resultaat te komen.

TIB &Partners combineert jarenlange search-, interim-, advies- met management ervaring en zet deze in voor zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector. Samenwerking met TIB &Partners leidt tot betere resultaten, energiekere, effectievere èn intrinsiek gemotiveerde individuen en teams. Tevens bewerkstelligt TIB &Partners een duurzame match tussen talenten en organisaties.