Drijvende krachten achter TIB &Partners

Carlien van Dijk

Carlien van Dijk

info@tibpartners.nl
+31 (0)6 34 23 56 74

Lees meer

Carlien van Dijk

Doen waar je goed in bent, daar voel je je het beste bij. Organiseren, plannen, klantgerichtheid en empathisch vermogen zijn persoonlijke eigenschappen die mij typeren. Zo heeft iedereen eigenschappen die ergens goed tot hun recht komen en waar jezelf een goed gevoel bij hebt. Daar word je gelukkiger van.

Carlien van Dijk werkt als zelfstandig ondernemer en heeft al ruim 25 jaar ervaring op administratief gebied, als secretaresse, directiesecretaresse en office manager. Hoe meer er te organiseren en te plannen valt, hoe liever zij het heeft. Anderen werk uit handen nemen, zodat zij weer meer tijd hebben voor zaken waar zij goed in zijn, met mensen omgaan en aanvulling zijn voor een bedrijf, dat drijft haar.

Een echte duizendpoot die graag alles regelt en zaken efficiënt wil aanpakken, zij zoekt het vaak in praktische oplossingen.

Huib Jacobs

Huib Jacobs

huibjacobs@tibpartners.nl
+31 (0)6 50 64 28 86

Lees meer

Huib Jacobs

“Het succes van organisaties staat of valt mijns inziens met de kwaliteiten van de medewerkers. Toch heb ik vaak het idee dat organisaties en individuen hun kwaliteiten onvoldoende benutten en ontwikkelen. Laat mensen doen waar ze goed in zijn en stimuleer hen hierin zodanig dat ze dit weten te integreren in hun dagelijks leven. Dat levert betere resultaten op en succesvollere en gelukkigere mensen”.

Na zijn studie Arbeids- en Sociaal Zekerheids Recht aan de Universiteit Utrecht startte Huib als HR-adviseur, en later als HR-manager binnen diverse organisaties. Daarna heeft hij ruim tien jaar gewerkt als consultant op het gebied van Werving & Selectie, Coaching & Development en Interim Management en beklede hij meerdere malen algemene management posities. Na een aantal jaren van stevige interim managementopdrachten, startte Huib in 2009 zijn eigen bedrijf, waarin hij organisaties en directieteams begeleidt bij het optimaal ontwikkelen en benutten van hun menselijk kapitaal. Daarnaast coacht hij professionals, leidinggevenden en teams en verbindt hij talenten aan organisaties en vice versa.

Huib is een geboren verbinder. Niet alleen is hij inhoudelijk in zijn werk hier dagelijks mee bezig door talenten te verbinden aan resultaat. Dagelijks legt hij ook in zijn netwerk verbanden waardoor hij zich mag omringen door een uitgebreid, divers, actief en betrouwbaar netwerk.

Ynske Maj Bakker

Ynske Maj Bakker

ynskebakker@tibpartners.nl
+31 (0)6 30 38 88 91

Lees meer

Ynske Maj Bakker

“Ik geloof in de kracht van eenvoud. Persoonlijke ontwikkeling in de letterlijke zin van het woord. Wat past bij jou? Waarvan krijg je energie? En waarin ben je echt goed? Voor mij staan deze vragen aan de basis van het inspireren en ondersteunen van individuen en organisaties bij verandering en ontwikkeling. Het authentieke zelf zijn en het maximaliseren van talent hanteer ik hierbij als vertrekpunt. Op individueel niveau resulteert dit in een nog succes- en passievoller leven, op organisatieniveau in effectievere output. De meest inspirerende mensen zijn gewoon zichzelf”.

Ynske studeerde Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie, met nevenrichting Persoonlijkheidspsychologie en aanvullende vakken in de Biologische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie deed ze ruime ervaring op als adviseur/psycholoog bij landelijk opererende HR-adviesbureaus en adviseerde ze organisaties op het gebied van in-, door- en uitstroom van menselijk kapitaal (werving & selectie, assessments, loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement). Begin 2010 startte Ynske haar eigen praktijk, waarin zij mensen en organisaties begeleidt bij het optimaal ontwikkelen en benutten van hun potentieel. Energie krijgt ze met name van het inspireren en ondersteunen van mensen in hun werk, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Ynske is Psycholoog NIP en werkt volgens de NIP beroepscode. Door studie, intervisie en samenwerking met vakgenoten bewaakt zij haar professionaliteit. Ook houdt zij actief de ontwikkelingen in haar vakgebied en de wetenschap bij.

Marieke Kamminga

Marieke Kamminga

mariekekamminga@tibpartners.nl
+31 (0)6 1527 1212

Lees meer

Marieke Kamminga

Strategie is leidend, human capital is doorslaggevend. Hoe kan een organisatie haar human capital optimaal benutten? Zitten de juiste medewerkers op de juiste plek? Het draait hierbij om de identificatie van potentieel talent. Deze puzzel geeft Marieke veel energie en is volgens haar een belangrijke succesfactor voor elke organisatie.  

Marieke heeft ruime ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Na haar studie is zij verhuisd naar Utrecht en is werkzaam geweest in een commercieel leidinggevende rol bij Vitae (nu Experis). Daarna heeft Marieke de overstap gemaakt naar het HR-vak. Ze heeft eerst als HR Businesspartner en later als HR Manager binnen Maandag Nederland invulling gegeven aan grote HR-projecten, waarbij de mens en talent veelal centraal stonden. Na haar verhuizing naar Groningen is Marieke werkzaam geweest als vestigingsdirecteur Maandag Groningen. Onder andere door deze ervaring is Marieke uitstekend op de hoogte van de regionale arbeidsmarkt in Noord Nederland. 

Voor TIB &Partners adviseert Marieke organisaties over vraagstukken omtrent menselijk potentieel. Coaching en executive search spelen hierin een belangrijke rol. Marieke zet kandidaten in hun kracht en weet welke kandidaten qua talent en competenties goed aansluiten op de vraag van een organisatie. Tegelijkertijd is het belangrijk dat een kandidaat past qua cultuur, normen en waarden en achtergrond. Marieke haar kracht wordt in dit proces optimaal benut. Ze is een sterke verbinder en durft kritisch naar zichzelf en haar gesprekspartners te kijken.
Alleen samen komen we verder, kortom: impact door verbinding.