Associate Partner Executive Search | Jobmarketing- en Loopbaancoach

Marieke Kamminga

Strategie is leidend, human capital is doorslaggevend. Hoe kan een organisatie haar human capital optimaal benutten? Zitten de juiste medewerkers op de juiste plek? Het draait hierbij om de identificatie van potentieel talent. Deze puzzel geeft mij veel energie en is volgens mij een belangrijke succesfactor voor elke organisatie.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in een commercieel leidinggevende functie en daarna heb ik de overstap gemaakt naar het HR-vak. Eerst als HR Businesspartner en waarin ik als HR Manager invulling heb gegeven aan grote HR-projecten, waarbij mens en talent veelal centraal hebben gestaan. Na mijn verhuizing naar Groningen werkte ik als vestigingsdirecteur van een grote detacheringsorganisatie. Door deze ervaring ben ik uitstekend op de hoogte van de regionale arbeidsmarkt in Noord Nederland.

Voor TIB & Partners adviseer ik organisaties over vraagstukken omtrent menselijk potentieel. Coaching en Executive Search spelen hierin een belangrijke rol. Ik zet kandidaten in hun kracht en weet wie qua talent en competenties goed aansluiten op de vraag van een organisatie. Tegelijkertijd is het belangrijk dat een kandidaat past qua cultuur, normen en waarden en achtergrond. Mijn kracht wordt in dit proces optimaal benut. Ik ben een sterke verbinder en durf kritisch naar mezelf en mijn gesprekspartners te kijken. Alleen samen komen we verder, kortom: impact door verbinding.

> mariekekamminga@tibpartners.nl
> +31-6-15271212