Coach | Assessment Consultant

Willy van der Kamp

Mijn hart ligt bij de ontwikkeling van mensen, en dit loopt als een rode draad door mijn leven. Eerder in mijn werk met kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag, daarna in een leidinggevende functie en sinds ruim 10 jaar in het coachen en begeleiden van mensen in hun werkzame leven.

Ik word oprecht blij wanneer ik mensen zie groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Ik geloof in de kracht van coaching en intervisie als ontwikkelingstool. Reflecteren op wie je bent, wat en hoe je de dingen doet en welke impact je daarmee hebt. Niet alleen als je ergens tegenaan loopt, maar juist ook als het goed gaat.

In mijn coaching gaat het praktische samen met het onderzoeken van de onderstroom. Ik confronteer. Liefdevol. Iedereen kan een spiegel voorhouden, de kunst is mensen erin te laten kijken. Wanneer je namelijk zonder oordeel en met compassie naar die stukken van jezelf kunt kijken waar je liever van verlost wordt, kan er verandering plaatsvinden. Of om met Carl Rogers te spreken: “De merkwaardige paradox is dat ik pas kan veranderen als ik mezelf accepteer zoals ik ben.”

In 2009 ben ik begonnen met een eigen praktijk voor coaching en intervisiebegeleiding. In 2011 heb ik de 6 jarige post HBO opleiding afgerond aan de school voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Sinds 2017 ben ik met veel plezier verbonden aan TIB & Partners als coach en assessor.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069