Executive Search Consultant

Wouter Aukes

Dagelijks houd ik mij bezig met het tot stand brengen van goede matches tussen organisaties en mensen. Ik vind het fantastisch om te zien wanneer deze twee elkaar echt vinden. Ik geloof dat je dit alleen kunt bereiken door je te verdiepen in en te verbinden met zowel klanten als kandidaten. Iedereen brengt tenslotte iets bijzonders mee.

Graag werk ik met mensen samen in de werksetting aan hun ontwikkeling of volgende stap. Van nature heb ik oprechte interesse in mensen en dat uit zich in nieuwsgierigheid naar de ander. Wat beweegt iemand? Wat heeft iemand gedaan? Wat zou iemand willen doen? Met mijn aanstekelijke energie en prikkelende vragen kom ik veel te weten. Vanuit mijn studie Technische Bedrijfswetenschappen en mijn werkervaring als consultant in het bedrijfsleven beschik ik over een unieke combinatie om zowel organisaties als mensen goed te kunnen doorgronden en te begeleiden. Voor klanten maak ik behoeftes op het gebied van de ontwikkeling of werving van medewerkers inzichtelijk en begeleid de processen die daaruit voortvloeien.

Bij TIB & Partners houd  ik mij bezig met Executive Search en Interimmanagement. Daarbij werk ik graag aan coaching- en assessmentprojecten.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069