(Team) Coach | Assessment Consultant

Klaas Kooistra

Mijn verhaal gaat over het vertrouwen om te ‘zijn wie je bent en te kunnen worden wat je kunt worden’. Denk aan de Calvé reclame van Pieter van den Hoogeband, waarin hij ontdekt wat zijn echte passie en talent is en daarvoor durft te kiezen. Ik ben erop gebrand te kunnen zijn wie ik ben en er alles uit te halen wat erin zit. Ik wens iedereen toe vertrouwen te hebben in zichzelf en te kunnen worden wat ze willen worden. Uit de comfortzone te stappen in plaats van zich door angst te laten leiden. Openstaan voor nieuwe dingen. Voor hetgeen je écht wilt nastreven en toch (misschien uit onzekerheid voor het onbekende, om bepaalde vaste inkomsten of andere belangen kwijt te raken) niet doet wat je eigenlijk het liefst zouden willen doen. Terwijl het zo mooi leven is alles opnieuw te ontdekken en je volle potentie te doen bloeien. Ik help mensen, organisaties en teams om dat uit te laten komen.

Ik breng inzicht in gedrag, patronen en fungeer als spiegel door precies de goede vragen te stellen. Ik confronteer mensen met andere manieren van kijken om ze te laten ervaren dat hun waarheid niet dé waarheid is. Ik probeer mensen hun échte antwoorden te laten ontdekken (op vragen over talenten, wensen, verlangens, dromen, toekomstperspectieven) en hun zelfvertrouwen te vergroten. Om ze te leren wat hetgeen is dat binnen hun eigen invloedssfeer ligt zodat ze kunnen zijn wie ze zijn, maar er ook alles uithalen om te worden wat ze kunnen worden.

Binnen TIB & Partners houd ik mij bezig met begeleiding en advies in verandertrajecten (structuur en gedrag), procesbegeleiding, teamcoaching, individuele coaching, assessment & learning centers.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069