Assessment op Maat

'Ook Online Assessment Centers'

Assessment op Maat

'Ook Online Assessment Centers'

Wij geloven in de kracht van talent. Talent is de bron van ontwikkeling, de basis voor excelleren en werkplezier. Het gaat over die dingen die bij iemand passen, waarvan iemand energie krijgt en waarin iemand ècht goed is of goed in kan worden.

Assessment Centers vormen een krachtige oplossing als het nodig is om goed zicht te krijgen op het talent. Tegelijk is het een kans voor deelnemers om te leren door te doen.

De aanleiding voor het inzetten van assessment centers is divers. Een medewerker geeft aan te willen leidinggeven, kan zij of hij dat wel? De organisatie verandert en dat vraagt om ander gedrag, wat hebben onze medewerkers nodig om zich dat gedrag eigen te maken? We zoeken iemand op een cruciale positie en willen zeker zijn dat we de juiste persoon aannemen, is zij of hij degene die wij zoeken?

Of het nu een selectievraag of een ontwikkelgerichte vraag is, het uitgangspunt voor een assessment center is altijd dat het ‘een krachtige leerervaring is, die relevante inzichten oplevert voor zowel deelnemers en opdrachtgevers’.