Assessment op Maat

Assessment op Maat

'Ook Online Assessment Centers'

Wij geloven in de kracht van talent. Talent is de bron van ontwikkeling, de basis voor excelleren en werkplezier. Het gaat over die dingen die bij iemand passen, waarvan iemand energie krijgt en waarin iemand ècht goed is of goed in kan worden.

Assessment Centers vormen een krachtige oplossing als het nodig is om goed zicht te krijgen op het talent. Tegelijk is het een kans voor deelnemers om te leren door te doen.

De aanleiding voor het inzetten van assessment centers is divers. Een medewerker geeft aan te willen leidinggeven, kan zij of hij dat wel? De organisatie verandert en dat vraagt om ander gedrag, wat hebben onze medewerkers nodig om zich dat gedrag eigen te maken? We zoeken iemand op een cruciale positie en willen zeker zijn dat we de juiste persoon aannemen, is zij of hij degene die wij zoeken?

Of het nu een selectievraag of een ontwikkelgerichte vraag is, het uitgangspunt voor een assessment center is altijd dat het ‘een krachtige leerervaring is, die relevante inzichten oplevert voor zowel deelnemers en opdrachtgevers’.

Meer informatie over assessment op maat? Neem graag contact op met Robert Stevens.

Onboarding Assessment

Onboarding Assessment

GOEDE START in een nieuwe baan
Een Goede Start in een nieuwe baan heeft een heel positief effect op betrokkenheid, productiviteit en werkplezier.

Learning Center

Learning Center

LEIDINGGEVEN aan ontwikkeling
Leiders die stimuleren tot leren en ontwikkelen hebben een bijzonder positief effect op betrokkenheid, veerkracht en werkprestaties van teams en medewerkers.