Referenties

Executive Coaching

Executive Coaching

Samen in alle rust reflecteren op je eigen handelen en kijken wat je hierin anders kunt doen. De focus op wat je als talent al in huis hebt en hoe je daar nog meer uit kunt halen. Daar staat voor mij coaching van TIB & Partners voor. Ook het kijken naar eigen valkuilen en hoe je daarmee om kunt gaan, komen op een heel prettige en veilige manier aan bod. Tijdens de gesprekken krijg je tijd en ruimte om zelf na te denken en tot inzichten te komen. De methoden die TIB gebruikt om je talenten in beeld te brengen zijn verhelderend en geven veel zelfinzicht.

Executive Search

Executive Search

TIB & Partners heeft voor onze organisatie een cruciale eindverantwoordelijke directiepositie ingevuld. Na eerst zelf te hebben geworven – zonder succes – hebben wij TIB de opdracht gegeven. Zij hebben echt waargemaakt wat zij vooraf met ons besproken hadden. Een uitgebreide en grondige intake, opgevolgd door een aantal gesprekken met mensen uit de organisatie om ook de context goed in beeld te krijgen, leverde een helder en scherp profiel op. Wij zijn verrast door het aantal interessante kandidaten waarmee wij kennis hebben mogen maken.

Lees meer
Executive Teamcoaching

Teamcoaching

TIB & Partners heeft in de afgelopen periode binnen onze zorginstelling zowel verschillende individuele coachingstrajecten als teambijeenkomsten begeleid. Kenmerkend voor hun aanpak is oprechte aandacht voor de ander. Waarbij zij vanuit professionele expertise, positief mensbeeld en waarderend perspectief de ander écht weten te bereiken en stimuleren tot reflectie en ontwikkeling.

Interim Management

Interim Management

Onze organisatie verkeert in een turbulente fase. Met de nodige wisselingen binnen onze Raad van Bestuur liet onze Bestuurssecretaris weten een ander pad in te gaan. Snelheid was geboden bij het vinden van een interim Bestuurssecretaris. TIB & Partners was een van de partijen die wij hebben gevraagd hier een interim-oplossing voor aan te bieden.

Lees meer
Assessment op Maat

Assessment op maat

TIB & Partners is in hun begeleiding gedreven, betrokken en doelgericht. Ze zijn in staat mensen en teams optimaal te motiveren om hun competenties effectief te gebruiken. Hierin werken ze integer en authentiek. Elk bedrijf dat People Management hoog in het vaandel heeft staan, raad ik aan om met TIB & Partners in zee te gaan. Het zal én het bedrijf én de medewerkers maximaal ten goede komen!