Assessmentpsycholoog | (Team) Coach | AOP Psycholoog NIP

Martine Wenting

Ik heb een passie voor mensen en ontwikkeling. Geloof oprecht dat mensen meer kunnen dan zij zelf voor mogelijk houden. Met mijn werk daag ik mensen uit tot een wezenlijke verandering in denken en doen. Volgens mijn motto “het is maar 1x vandaag”, zet ik mensen aan tot actie. Meer inspiratie en energie halen uit je werk, is waar ik voor sta. Dan maken mensen echt het verschil in een organisatie en zijn zij het onderscheidend vermogen om tot succes te komen.

Mijn aanpak is gericht op bewustwording van je talenten, het lef om deze in te zetten en jezelf te stretchen in het experimenten met nieuwe mogelijkheden. Mijn stijl combineert diepgang met een praktische kop en staart. Constructief confronterend, met een flinke dosis humor.

Ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog en aanvullend opgeleid als trainer, coach en teamcoach. Daarnaast heb ik ruime expertise als assessmentpsycholoog. Ik werk voor uiteenlopende organisaties aan vraagstukken rondom persoonlijke en personele ontwikkeling. Verder treed ik op als adviseur en begeleid ik organisaties, teams, professionals en management in de rol van trainer, (team)coach en assessment/loopbaanadviseur.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069