Executive (Team) Coach | Consultant

Michelle Burer

Als antropoloog en communicatiewetenschapper in hart en nieren ben ik altijd op zoek naar verbinding in energie. Ik ben ervan overtuigd dat als je in contact bent met eigen kracht en met de energie tussen mensen in teams en organisaties, er werkelijke synergie ontstaat die tot verandering kan leiden. Hier actief naar op zoek gaan en mensen individueel, in teams en organisaties begeleiden naar ontwikkeling, is wat ik het liefste doe.

Daarbij ga ik uit van mijn ervaring in ‘de combinatie der dingen’ die mij als consultant, coach en teamcoach helpt om de cirkel van invloed rondom executives en (medisch) professionals niet uit het oog te verliezen. Immers terecht, hebben deadlines, efficiency en prestaties vaak een even groot aandeel naast (self) development, niet-rationele bedrijfsprocessen en onderstromen.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemend op het vlak van organisatie- en communicatieadvies. En werkzaam bij o.a. rijksoverheid, in gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Ik ben parttime docent bij IAM College, Instituut CAM (Leefstijl coaching) en ik coach medisch teams en huisartsen.

Bij TIB & Partners (sinds 2017) voel ik mij als een vis in het water en ben ik betrokken als executive (team)coach. Met plezier combineren we bij TIB (organisatie)psychologie, ‘design denken’ en visuele communicatie tot een waardevolle mensgerichte aanpak in coaching.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069