Talent Development Consultant

Michiel Stadhouders

Ooit ben ik geschiedenis gaan studeren om erachter te komen hoe het komt dat de wereld is zoals die is vanuit een natuurlijke interesse in de wereld om mij heen. Al vrij snel in mijn carrière ontwikkelde ik een fascinatie voor hoe het komt dat mensen zijn zoals ze zijn en doen zoals ze doen. Met name de manier waarop mensen zich ontwikkelen in zowel hun levensloop als professionele loopbaan heeft mijn bijzondere interesse. Op welke manieren kan talent van mensen ontwikkeld worden en welke interventies kun je dan inzetten? De afgelopen jaren heb ik mij met uiteenlopende learning & development vraagstukken bezig gehouden, van onboarding, ontwikkelen van academies en het ontwikkelen en implementeren van diverse talentprogramma’s.

Als adviseur ben ik een verbinder en begeleider die professionals en organisaties helpt het aanwezige talent beter te benutten. Daarbij ben ik in staat zowel naar mijn ratio als mijn gevoel te luisteren. Altijd ben ik op zoek naar de verbinding tussen beiden met als doel de juiste oplossing te vinden. Vanuit een ‘open mind’ kan ik daarbij routes en mogelijkheden verkennen om situaties voor mensen te verbeteren. Door te bevragen en te spiegelen maak ik dingen zichtbaar die leiden tot dieper inzicht.

Binnen TIB ben ik actief als talent development consultant. Specifiek zet ik binnen TIB mijn expertise in op het gebied van leer- en ontwikkelvraagstukken voor professionals en teams.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069