Rob Stiekema
Consultant | Recruitmentspecialist

Rob Stiekema

Als zelfstandig professional wil ik graag van nut zijn en een meerwaarde zijn voor mijn klanten. Dit doe ik door mij te verdiepen in mensen en organisaties en op zoek te gaan naar de onderliggende vraag. Met een mix van resultaatgerichte zakelijkheid, inlevingsvermogen en verbinding met de opdrachtgever ga ik voor een resultaat waar kwaliteit voorop staat.

Na mijn opleiding sport en beleid aan het Windesheim ben ik in de commerciële arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Sindsdien heb ik verschillende rollen als interim professional ingevuld op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel binnen bedrijven in verschillende branches. Deze rollen heb ik zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau ingevuld. In afgelopen jaren heb ik diverse studies gevolgd zoals personeels- organisatie en verandermanagement om mensen en organisaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

Binnen TIB & Partners werk ik samen met collega’s en treed ik op als sparringpartner op het gebied van werving & selectie. Samen gaan we voor de juiste oplossing door te kijken naar de mogelijkheden.

> info@tibpartners.nl
> +31-85-0250069