Onboarding Assessment

GOEDE START in een nieuwe baan

Onboarding Assessment

In de huidige tijd zijn nieuwe medewerkers soms lastig te vinden. Dus wil je ze graag aan boord houden als ze er éénmaal zijn. Maar hoe pak je dat aan? Wat kun je doen om de nieuwe samenwerking tot een succes te maken?

De mate van succes wordt voor een groot deel bepaald in de eerste maanden van een dienstverband. ’Support ervaren’, ’thuis voelen in de nieuwe werkomgeving’ en ’grip krijgen op rol en taken’ zijn wezenlijke aspecten voor medewerkers die net aan boord zijn.

Ons Onboarding Assessment ’Goede Start’ is een uitgelezen mogelijkheid om bij de start van het dienstverband de juiste aandacht te geven aan deze aspecten. Werkgevers die het inzetten ervaren dat het onboarding assessment essentieel is voor het bieden van de juiste ondersteuning aan nieuwe medewerkers. Deelnemers aan het onboarding assessment die met deze ervaring onder de arm aan een nieuwe baan beginnen geven aan dat het hen helpt sneller vertrouwt te raken met de nieuwe werkplek. Ook helpen de feedback en tips uit het assessment gerichter te ontwikkelen.

Meer informatie over onboarding assessment? Neem graag contact op met Robert Stevens.