Visie Talent in Bedrijf

“De meest inspirerende mensen zijn gewoon zichzelf”

Ieder mens beschikt over talenten. Maar niet iedereen heeft goed zicht op deze talenten. Onze maatschappij is meer gefocust op dat wat verbeterd kan worden, dan op hetgeen waarin wij goed zijn. Dat begint al op school. Van die 5 moet toch minimaal een 6 worden gemaakt. Maar waarom eigenlijk? De kans dat iemand zich in de toekomst met succes op het vak stort waarin hij niet goed is, is nagenoeg nihil.

Focus op de sterke punten

Om te kunnen excelleren in hetgeen je doet, is het van belang je te concentreren op de dingen die bij je passen, waarvan je energie krijgt en waarin je echt goed bent. Oftewel concentreer je op de sterke punten; jouw talenten. Die doe je met het meeste plezier en van nature goed. De kans op succes is daardoor vele malen groter. Lees hieronder meer

TIB gaat uit van talent

TIB &Partners gelooft dat mensen het beste tot hun recht komen als ze doen waar ze goed in zijn. TIB &Partners ontdekt, selecteert en ontwikkelt talent om dit vervolgens zo effectief mogelijk in te kunnen zetten. Het koppelen van aanwezig talent aan resultaatverwachtingen, leidt niet alleen tot een optimaal presterende en energiekere medewerker maar ook tot een optimaal bedrijfsresultaat.